Start

Vreau să fiu o persoană mai complexă.

Soluția? "Tin·​ker" = schimbări mici cu impact semnificativ

Medtinker este o platformă de educație și dezvoltare medicală și o comunitate de studenți & medici. Găzduim cursuri medicale moderne, resurse de studiu și dezvoltare personală de calitate, două podcast-uri medicale, o comunitate variată și multe altele.

Prin completarea acestui formular și crearea contului ești de acord cu Termenii și Condițiile, Politica de Confidențialitate și de Cookie. Promitem că sunt de bun simț.

Înveți Inteligent

În medicină nu mai ajunge să fii "singur cu o carte" sau la "un curs în care cineva îți vorbește". Trebuie să înțelegi și să aplici, nu doar să știi. Cu Medtinker înveți ca în secolul 21.

Comunitatea Medtinker de Studenti si Medici
Nu Pierzi Timp

Timpul și atenția ta sunt importante. Iar comunitatea noastră le respectă. Pui întrebări, capeți răspunsuri clare și găsești colegi pentru oricare dintre ideile tale.

Te Dezvolți

"O carieră și o viață personală prosperă necesită sacrificii mari". Nu este (complet) adevărat. Resursele noastre esențiale îți demonstrează ce impact pot avea schimbările minore.

Găsești Un Drum

Nu știi care este următorul pas în carieră? Medtinker îți aduce la un loc toate resursele, inclusiv cele externe, de care ai nevoie să găsești o cale mai departe.

Grupuri de Discuție

Nu pierde ocazia Medtinker!

Știm că sunt promisiuni mari, dar trebuie să ne acorzi doar… primul pas. De restul ne ocupăm noi, așa cum am făcut pentru și timp de:

6200 +
dintre colegii tăi
4 ani
de activitate

Prin completarea acestui formular și crearea contului ești de acord cu Termenii și Condițiile, Politica de Confidențialitate și de Cookie. Promitem că sunt de bun simț.