Întrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări.

Mai jos vei găsi cele mai comune curiozități. Fie că este vorba de cursuri, de podcast-uri, de platforma noastră socială sau practic despre orice altceva, îți recomandăm să începi căutarea de aici.

Medtinker este platforma pe care te afli acum. Este un proiect dedicat educației medicale online și o comunitate de medici, personal mediu și de studenți la diverse facultăți medicale. În plus, suntem gazda a două podcast-uri:

  • Medicinistul Multipotent – ajutorul tău virtual când vine vorba de alegerea unei specialități pentru rezidențiat.
  • Kidney & The Brain – primul podcast dedicat medicilor rezidențit în cadrul cărora discutăm despre diverse probleme & soluții din lumea și cultura medicală.

În plus de cele două podcast-uri, vei găsi cursuri de educație medicală și dezvoltare personală cu diverse obiective, teme și dificultăți.

Îți oferim o bibliotecă de resurse cu materiale și tehnici extrem de utile. Iar pe blog vei găsi content informativ pentru cariera ta dar și câteva lucruri pentru viața ta personală. 100% worth the read!

Da! Deși fondatorii platformei au pregătirea formală în medicină generală, conținutul de pe acest site este dedicat oricărui student la o facultate medicală sau medic indiferent de specialitate.

Platforma socială, podcast-urile, postările de pe blog și o parte din resursele pe care ți le oferim sunt gratuite. O parte din cursuri sunt contra cost, o parte sunt gratuite.

În plus, platforma include un sistem de puncte (Gears) și un sistem de rang (Nivele) prin care poți să scazi prețul cu până la 100%. Poți aplica discount-ul la final, pe pagina de plată.

Află mai multe despre sistem aici.

Sigur. Fiecare curs are o perioadă de grație ce variază de la caz la caz în care îți putem returna banii dacă nu ești mulțumit(ă), fără nici o întrebare suplimentară.

Totul, desigur, în limita termenilor și condițiilor pentru care ți-ai exprimat acordul în momentul creări contului pe Medtinker. Spre exemplu, nu vom putea să-ți returnăm banii după ce ai parcurs întreaga materie dintr-un curs.

Verifică pagina fiecărui curs pentru a afla care este aceasta și te rugăm să ne contactezi dacă dorești banii înapoi.

Suntem extrem de măguliți față de colegii ce solicită pregătirea unu-la-unu pentru examenul de rezidențiat/admitere/orice altceva. Vă mulțumim pentru încrederea pe care vreți să ne-o acordați.

Din păcate, în momentul actual nu oferim acest gen de serviciu. Dar cursurile sunt construite din start pentru a include contactul direct dintre mentori și studenți și între studenți și colegii lor.

Ți le putem recomanda cu toată încrederea!

Pentru a proteja comunitatea creată în jurul Medtinker, poți comunica direct cu alți colegi doar în momentul în care atingi Nivelul II de activitate.

Poți însă pune întrebări și oferii răspunsuri în forum-uri și poți contribui la discuțiile specializate din grupuri de la orice nivel.

Întotdeauna. 😄

Pe pagina de contact ne poți scrie oricând un mesaj și promitem să-ți răspundem cât de repede cu putință.