Despre Noi

Cine suntem și cum am apărut?

Medtinker este o platformă de educație și dezvoltare medicală și o comunitate de studenți și medici.

Din 2016 explorăm diverse subiecte din educație, știință, cultură și modurile în care acestea se traduc prin medicină.

Ideea Apare

În timpul pregătirii pentru examenul de rezidențiat, ne strângem la un loc notițele de curs, schemele, tabelele și le împărtășim cu colegii noștii.
Feedback-ul este incredibil și ne împinge de la spate să devenim mai ambițioși. 

2016

Planificarea Începe

În primul an de rezidențiat, începem pregătirea primei versiuni a platformei. Ne informăm despre cele mai bune practici ale unui astfel de proiect și integrăm toate cunoștințele noastre despre educație. 

2017

Prima Periodă Medtinker

În prima perioadă a platformei, a găzduit cursuri online pentru examen bazate pe bibliografia compendiilor de rezidențiat. Cu 50.000+ vizualizări din partea 6.000+ de colegi individuali, o considerăm un succes în mediul educației medicale online din România.

2018 - 2021

Medtinker v2.0

După retragerea bibliografiei pe care cursurile noastre erau bazate, decidem să transformăm complet platforma Medtinker.
În momentul actual, găzduiește cursuri medicale esențiale din diverse domenii dedicate atât studenților cât și medicilor.

2021 - ?

Alin Teodosiu

Este medic rezident neurolog. Dar în rest, se ocupă ca platforma Medtinker să funcționeze ok...ish. Este gazdă a podcast-ului Medicinistul Multipotent, co-gazdă a podcast-ului Kidney & The Brain și este pasionat de educația medicală și patologiile legate de somn. Este absolvent a multiple cursuri de dezvoltare profesională de la Universitățile Duke și Michigan pe subiecte precum neuroștiință și tehnici de instructaj medical.

Corina Teodosiu

În timpul zilei este medic rezident nefrolog. În rest, se ocupă de partea de design al platformei Medtinker și este co-gazdă a podcastlului Kidney & The Brain. Din 2021, este faculty mentor în cadrul internship-ului NSMC. În cadrul acesteia se ocupă de instructajul din rotația de abstracte vizuale iar la rândul său a realizat abstracte pentru Kidney Medicine, AKJD, ACKD și Ki-Reports. Este pasionată de design-ul grafic și principii ale alimentației sănătoase.