Mentoratul Medtinker

Tot ceea ce trebuie să știi într-un singur loc - cum să devii o persoană mai complexă, un medic mai competent, un prieten mai bun. Vei căpăta cunoștințe și tehnici să-ți atingi cu adevărat potențialul investiind doar 1% din timpul, efortul și atenția ta.

Curs
Resurse

Cursul de 9 săptămâni ce include tot ceea ce am fi vrut să știm în facultate și rezidențiat.

Mentoratul Medtinker este singurul și cel mai complex curs de mentorat medical din România. Este dedicat atât studenților la medicină, farmacie, dentară (din orice an) cât și medicilor rezidenți, specialiști.

Noi credem în schimbările de 1% cu impact semnificativ. Iar pe baza a 5+ ani de experiență în domeniul educației medicale, îți aducem într-un singur loc tot ceea ce noi am fi vrut să știm în facultate și rezidențiat.

Cursul de mentorat îți va da abilitatea să:

înveți mai eficient și cu rezultate de durată
devii o persoană mai productivă și mai mulțumită
confrunți cele mai frecvente probleme din carieră
descoperi oportunități să-ți determini propriul drum
relaționezi cu pacienții și cu colegii din domeniul medical
duci un stil de viață mai sănătos fizic dar și psihic

Ce include acest curs de mentorat medical?

Ce îți propunem sunt obiective mari ce ar necesita mulți ani de muncă și de informare din partea ta. Știm, am fost și noi acolo. Din fericire nu trebuie să treci prin toate acestea.

În Mentoratul Medtinker ți-am distilat cele mai importante concepte dovedite științific din psihologie, educație și sociologie în 3 module pe parcursul a 9 săptămâni (unități).

Zilele 1-5 ale săptămânii (Lu, Ma, Mi, Jo, Vi)

Primești în fiecare zi câte o lecție de ~15 minute (text și audio) pe care o poți parcurge oricând.

Fiecare lecție include întrebări de studiu și ai acces la resurse auxiliare pe care le vei folosi mult timp după curs.

Ziua 6 a săptămânii (Sâ)

În a 6 a zi primești un video de recap ce te ajută să repeți tot ceea ce ai învățat sau să te aduci la zi dacă ai rămas în urmă.

Ziua 7 a săptămânii (Du)

Îți lăsăm un pic de liber. Doar nu credeai că suntem așa de stricți?

I. Introspecție

I. Introspecție

În primele 3 săptămâni, vei învăța cum să fii o persoană mai motivată, să stabilești obiective pe care să le și îndeplinești, să duci un stil de viață mai sănătos atât fizic cât și psihic.

II. Inspecție

II. Inspecție

Următoarele 3 săptămâni sunt despre cunoștințe și relația ta cu ele. Vei învăța cum să înveți mai eficient și cu rezultate de durată, cum să cauți și să dezvolți abilități esențiale pentru tine. 

III. Extrospecție

III. Extrospecție

Ultimele 3 săptămâni le dedicăm relației cu cei din jur. Oamenii sunt complicați și vei învăța cum să interacționezi cu pacienții, cu colegii tăi și te vom ajuta să-ți stabilești un cerc de cunoștințe.

De ce să am încredere în acest curs?

Medicina vine la pachet cu multă responsabilitate și înțelegem că vrei să te informezi doar din surse sigure și nu platforme dubioase. Știm, suntem și noi în situația ta. Nu ne place să ne lăudăm singuri dar pentru a te reasigura, îți lăsăm o parte din lucrurile ce ne recomandă:

Dacă tot a venit vorba, fă cunoștință cu mentorii tăi!

Alin

Medic rezident neurolog cu un interes pentru patologiile de somn și educația medicală modernă. Este absolvent a multiple cursuri de dezvoltare profesională și educație medicală de la Universitățile Duke și Michigan pe subiecte precum neuroștiință, neurofiziologia somnului și tehnici de instructaj medical. Este fost coordonator al departamentului științific din cadrul SSCR (Societatea Studențească de Chirurgie din România).

Corina

Medic rezident nefrolog pasionat de principiile de alimentație sănătoasă. Este faculty mentor al internship-ului NSMC (Nephrology Social Media Collective). În cadrul acestuia se ocupă de instructajul din rotația de abstracte vizuale. Realizează abstracte pentru Kidney Medicine, AKJD (American Journal of Kidney Diseases), CJASN (Clinical Journal of the American Society of Nephrology) și KI Reports (Kidney International Reports).

De ce sunt locuri limitate pentru acest curs?

Mentoratul Medtinker este un curs cu locuri limitate. Îl desfășurăm doar de câteva ori pe an cu intenția să fie o experiență hands-on.

Nu este un curs în care vei primii pasiv informații. Vei interacționa cu mentorii tăi și cu ceilalți colegi. Vei aplica ceea ce înveți și îți vei crea prin intermediul platformei un cerc de contacte ce vor rămâne cu tine mult timp după curs.

Prima lecție este gratuită și ai 3 zile să încerci.

Dacă nu ești încă sigur(ă), prima lecție a cursului este complet gratuită. Aruncă un ochi și vezi cum arată formatul cursului.

În plus, ai garanția că dacă până în 3 zile decizi să nu mergi mai departe, îți vom returna întreaga sumă plătit, fără nici o întrebare!

Nu pierde ocazia să te înscrii și să devii o persoană mai complexă, un medic mai competente, un prieten mai bun!

Neînscris

Curs Include

  • 9 Unități
  • 54 Lecții
  • 42 Quiz-uri