Mentoratul Medtinker

Tot ceea ce trebuie să știi într-un singur loc - cum să devii o persoană mai complexă, un medic mai competent, un prieten mai bun. Vei căpăta cunoștințe și tehnici să-ți atingi cu adevărat potențialul investiind doar 1% din timpul, efortul și atenția ta.
·
Curs
Resurse

Îmbunătățiri de 1% în fiecare zi.

Mentoratul Medtinker este singurul și cel mai complex curs de mentorat medical din România. Este dedicat atât studenților la medicină, farmacie, dentară (din orice an) cât și medicilor rezidenți, specialiști.

Noi credem în schimbările mici cu impact semnificativ. Iar pe baza a 5+ ani de experiență în domeniul educației medicale, îți aducem într-un singur loc tot ceea ce noi am fi vrut să știm în 10+ ani de medicină.

Cursul de mentorat îți va da abilitatea să:

înveți mai eficient și cu rezultate de durată
devii o persoană mai productivă și mai mulțumită
confrunți cele mai frecvente probleme din carieră
descoperi oportunități să-ți determini propriul drum
relaționezi cu pacienții și cu colegii din domeniul medical
duci un stil de viață mai sănătos fizic dar și psihic

Ce include acest curs de mentorat medical?

Ce îți propunem sunt obiective mari ce ar necesita mulți ani de muncă și de informare din partea ta. Știm, am fost și noi acolo. Din fericire nu trebuie să treci prin toate acestea.

În Mentoratul Medtinker ți-am distilat cele mai importante concepte dovedite științific din psihologie, educație și sociologie în 3 module pe parcursul a 9 săptămâni (unități).

Zilele 1-5 ale săptămânii (Lu, Ma, Mi, Jo, Vi)

Primești în fiecare zi câte o lecție de ~15 minute (text și audio) pe care o poți parcurge oricând.

Fiecare lecție include întrebări de studiu și ai acces la resurse auxiliare pe care le vei folosi mult timp după curs.

Ziua 6 a săptămânii (Sâ)

În a 6 a zi primești un video de recap ce te ajută să repeți tot ceea ce ai învățat sau să te aduci la zi dacă ai rămas în urmă.

Ziua 7 a săptămânii (Du)

Îți lăsăm un pic de liber. Doar nu credeai că suntem așa de stricți?

I. Introspecție

I. Introspecție

În primele 3 săptămâni, vei învăța cum să fii o persoană mai motivată, să stabilești obiective pe care să le și îndeplinești, să duci un stil de viață mai sănătos atât fizic cât și psihic.

II. Inspecție

II. Inspecție

Următoarele 3 săptămâni sunt despre cunoștințe și relația ta cu ele. Vei învăța cum să înveți mai eficient și cu rezultate de durată, cum să cauți și să dezvolți abilități esențiale pentru tine. 

III. Extrospecție

III. Extrospecție

Ultimele 3 săptămâni le dedicăm relației cu cei din jur. Oamenii sunt complicați și vei învăța cum să interacționezi cu pacienții, cu colegii tăi și te vom ajuta să-ți stabilești un cerc de cunoștințe.

De ce să am încredere în acest curs?

Medicina vine la pachet cu multă responsabilitate și înțelegem că vrei să te informezi doar din surse sigure și nu platforme dubioase. Știm, suntem și noi în situația ta. Nu ne place să ne lăudăm singuri dar pentru a te reasigura, îți lăsăm o parte din lucrurile ce ne recomandă:

Dacă tot a venit vorba, fă cunoștință cu mentorii tăi!

Alin

Este medic rezident neurolog cu un interes profesional pentru patologiile de somn și educația medicală modernă. Se ocupă de funcționalitatea tehnică, UX precum și de crearea de content pentru platforma Medtinker. Este gazdă a podcast-ului Medicinistul Multipotent, co-gazdă a podcast-ului Kidney & The Brain. Este absolvent a multiple cursuri de dezvoltare profesională de la Universitățile Duke și Michigan pe subiecte precum neuroștiință, neurofiziologia somnului și tehnici de instructaj medical. Este fost-coordonator al departamentului științific din cadrul SSCR (Societatea Studențească de Chirurgie din România).

Corina

Este medic rezident nefrolog cu un interes profesional pentru principiile de alimentație sănătoasă atât ale populației generale dar și a pacienților cu patologii cronice de rinichi. Se ocupă de partea de design al platformei Medtinker și este co-gazdă a podcastlului Kidney & The Brain. Din 2021, este faculty mentor în cadrul internship-ului NSMC (Nephrology Social Media Collective). În cadrul acesteia se ocupă de instructajul din rotația de abstracte vizuale iar la rândul său a realizat abstracte pentru Kidney Medicine, AKJD (American Journal of Kidney Diseases), ACKD (Advances in Chronic Kidney Diseases) și Ki-Reports. Este formal editor pentru abstracte vizuale pentru CJASN (Clinical Journal of the American Society of Nephrology).

De ce sunt locuri limitate pentru acest curs?

Mentoratul Medtinker este un curs cu locuri limitate. Îl desfășurăm doar de câteva ori pe an cu intenția să fie o experiență hands-on.

Nu este un curs în care vei primii pasiv informații. Vei interacționa cu mentorii tăi și cu ceilalți colegi. Vei aplica ceea ce înveți și îți vei crea prin intermediul platformei un cerc de cunoștințe ce vor rămâne cu tine mult timp după curs.

Prima lecție este gratuită și ai 7 zile să încerci.

Dacă nu ești încă sigur(ă), prima lecție a cursului este complet gratuită. Aruncă un ochi și vezi cum arată formatul cursului.

În plus, ai garanția că dacă până în 7 zile decizi să nu mergi mai departe, îți vom returna întreaga sumă plătit, fără nici o întrebare!

Nu pierde ocazia să te înscrii și să devii o persoană mai complexă!

Resurse asociate cursului

Împreună cu acest curs de mentorat îți recomandăm următoarele resurse din 📎 Biblioteca de Resurse Medtinker:

Conținut Curs

Afișează Toate
Introspecție
Inspecție
Extrospecție
Neînscris

Curs Include

  • 9 Unități
  • 54 Lecții
  • 48 Quiz-uri