Ce merită pentru medicină?

Ce merită să citesc, ascult, vizionez?

Un newsletter bilunar ce-ți aduce în inbox doar ce merită pentru tine.

Aproape în fiecare dimineață de sâmbătă eu și soția mea mergem la cafeneaua noastră favorită, ne cofeinizăm corespunzător, iar ulterior la o librărie din apropiere. Stăm o perioadă, ne uităm prin rafturi și răsfoim ce găsim.

Prin descoperirile acelea și discuțiile pe care le purtăm cu invitații ocazionali, ne dăm seama ce merită cu adevărat timpul nostru. Acest ritual este esența a ce împărtășim în #CeMerită.

Prin completarea acestui formular și crearea contului ești de acord cu Termenii și Condițiile, Politica de Confidențialitate și de Cookie. Promitem că nu-ți trimitem spam.

Când te abonezi la newsletter, vei primi gratuit două mail-uri pe lună – în prima sâmbătă a lunii și în sâmbăta de la mijlocul său. În fiecare vei primi un micro-review și recomandare al unei cărți, podcast, film, curs sau altceva ce merită pentru medicină și în general pentru tine.

  • Nu pierzi timp

    "Nu știu ce să citesc/ascult/văd mai întâi". Timpul este prețios, știm. Tocmai de aceea newsletter-ul vine direct în inbox-ul tău, cu toate informațiile incluse. Clar și concis ca tu să extragi ce ai nevoie.

  • Îți deschide orizonturile

    Adesea trebuie să cauți o experiență nouă pentru a deveni mai înțelept. Câteodată însă, ai posibilitatea ca experiențele să vină direct la tine. Cum ar fi să devii o persoană mai complexă printr-un simplu mail?

  • Opinia ta va fi și mai valoroasă

    Cu toții apreciem sfaturile utile, venite de la cineva bine informat. Deși este doar un ingredient, "Ce Merită" te va ajuta să capeți experiență în diverse domenii și să oferi recomandări mult mai utile celor dragi.

Ce am recomandat până acum?

O previzualizare a recomandariler din newsletter-ul Ce Merita.

Nu pierde mail-ul următor!

Prin completarea acestui formular și abonare ești de acord cu Termenii și CondițiilePolitica de Confidențialitate și de Cookie. Promitem că nu-ți trimitem spam.